LA BúSTIA NEGRA

LA BúSTIA NEGRA

BLOG DE LA SECCIÓN SINDICAL DE CGT CORREOS VALENCIA

Els sindicats de la Federació Local de CGT, convoquen manifestació per al pròxim 15 de setembre en la ciutat de València, com així es va acordar en la seua ultima assemblea d’afiliats, on es va acordar un pla de treball amb els distints moviments socials, 15M, Assemblees de veïns i sindicats de base. Reunió de treball que se celebrara el pròxim 10 de setembre, per a abordar estes propostes, cap a un front comú combatiu. Per a la CGT, cal frenar els retrocessos socials i apuntar cap a una vaga general de la societat, per això invitem tots els treballadors a participar en la marxa social que es va a celebrar a valència el pròxim 15 de setembre, i que partirà des de la Plz. Sant Agustí a les 12:00 hores.Denunciarem les retallades, denunciarem la precarietat.És necessària una vaga general.Vos esperem, a tots i totes.

Els sindicats de la Federació Local de CGT, convoquen manifestació per al pròxim 15 de setembre en la ciutat de València, com així es va acordar en la seua ultima assemblea d’afiliats, on es va acordar un pla de treball amb els distints moviments socials, 15M, Assemblees de veïns i sindicats de base. Reunió de treball que se celebrara el pròxim 10 de setembre, per a abordar estes propostes, cap a un front comú combatiu. 

Per a la CGT, cal frenar els retrocessos socials i apuntar cap a una vaga general de la societat, per això invitem tots els treballadors a participar en la marxa social que es va a celebrar a valència el pròxim 15 de setembre, i que partirà des de la Plz. Sant Agustí a les 12:00 hores.
Denunciarem les retallades, denunciarem la precarietat.

És necessària una vaga general.
Vos esperem, a tots i totes.

Top